Акациев мед

Чист пчелен мед от акация. От чиста планинска местност. Реколта 2022 г.

В стъклени буркани по 800 г.

Известен е със своите антисептични свойства. Използва се често за лечение на конюнктивити и очни болести. Помага при екземи, невродермити, болести на устната кухина като пародонтоза и гингивит. При подобни случаи се налага външно лечение под формата на мазила или водни разтвори.

Редовното хапване на акациев мед благоприятства нормализирането на кръвното налягане. Препоръчителен е при психични разстройства, тъй като има успокояващо действие. Може да помогне и при нервни кризи.

При положение, че сте човек, който се занимава с умствен труд и сте подложен на напрежение, при което сънят идва трудно, то природното средство е насреща. Може да разчитате на него, тъй като не вреди, а единствено помага.

Болести и състояния, които медът от акация лекува: стомашно-чревни заболявания, преумора и липса на сили, чернодробни и бъбречни проблеми, безсъние, зареждане с енергия, язва, гастрит и др. - списъкът реално е доста дълъг.

Може би не съществува човек, който не би могъл да се възползва от свойствата му. Продуктът спомага за пречистване на черния дроб, използва се като диуретик и като силно противомикробно средство.

Акациевият мед се води естествен антибиотик от природата, който бори дихателни проблеми, смущения на пикочно-половата система и помага за повишаване на нивото на хемоглобина.

Всичко обаче не свършва дотук. Този вид мед изобилства от минерали, витамини, антибактериални съединения и биогенни стимулатори. Неговата сила е неизмерима!

17,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 17,00 лв.
Моля, изберете: