Акациев мед

16,00 лв.
Ново
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Събран в чиста планинска местност. Реколта 2022г.

 
Акациев мед в 800гр. в стъкелни буркани.

Известен е със своите антисептични свойства. Използва се често за лечение на конюнктивити и очни болести. Помага при екземи, невродермити, болести на устната кухина, като пародонтоза и гингивит. При подобни случаи се налага външно лечение под формата на мазила или водни разтвори.

Редовното хапване на акациев мед благоприятства за нормализиране на кръвното налягане. Препоръчителен е при психични разстройства, тъй като има успокояващо действие. Може да помогне и при нервни кризи.

При положение, че сте човек, който се занимава с умствен труд и сте подложени на напрежение, след което сънят пристига трудно, то природното средство е насреща. Може да разчитате на него, тъй като не вреди, а единствено помага.

Болести и състояния, които медът от акация лекува: стомашно-чревни заболявания, възстановяване на силите, чернодробни и бъбречни проблеми, безсъние, зареждане с енергия, язва, гастрит и др. Списъкът реално е доста дълъг.

Може би не съществува човек, който не би могъл да се възползва от силите му поради една или друга причина. Продуктът спомага за пречистване на черен дроб, използва се като диуретик и като силно противомикробно средство.

Акациев мед се води за естествен антибиотик в природата, който бори дихателни проблеми, смущения на пикочно-половата система и за повишаване нивото на хемоглобина.

Всичко обаче не свършва дотук. Този вид мед изобилства от минерали, витамини, антибактериални съединения и биогенни стимулатори. Неговата сила е неизмерима!